Hi, How Can We Help You?

Apps que faciliten la gestió ...

Apps que faciliten la gestió dels autònoms

Estàs al corrent de la utilitat de les últimes aplicacions o apps que s’han innovat per als autònoms? Amb les mateixes s’estalvia temps i diners perquè faciliten l’acompliment de moltes funcions de manera efectiva. Són eines que ajuden a l’organització quotidiana dels autònoms de forma molt pràctica i amb qualitat, amb el que aconsegueixen controlar les despeses i recuperar l’IVA.

Els càlculs de la comptabilitat de l’empresa requereixen de temps i dedicació per computar el que els autònoms obtenen com a ingressos i despeses del seu negoci, les App de despeses, impostos i altres obligacions fiscals com la recuperació de l’IVA, poden facilitar la seva gestió.

Control de despeses amb App

Una app coneguda com Quipu facilita els tràmits tant de la facturació i despeses, facilita el control de l’empresa amb la incorporació de factures i tiquets, de manera que els tràmits es poden controlar de forma senzilla, s’estalvia temps i dedueixen despeses amb aquesta app .

Les despeses com el lloguer, viatges, el mòbil entre d’altres són de gran importància per als autònoms i aquesta app permet que es realitzi una foto o captura del tiquet de la despesa i pujar-lo al seu compte per calcular-fins i tot, segons els models tributaris.

App amb sistema GPS

L’App Parkimeter permet recuperar l’IVA del pàrquing i facilita la recerca i reserva d’aparcament mitjançant GPS. Amb un clic al mòbil intel·ligent es realitza la seva cancel·lació i mostrar el DNI a la sortida. Inclouen descomptes entre el 25 i 50% als clients del pàrquing que més utilitzin aquesta aplicació gratuïta, per a realitzar tràmits amb beneficis i permet recuperar l’IVA de forma senzilla.

Les pèrdues anuals dels autònoms arriben fins a uns 1.000 milions d’euros per no poder recuperar l’IVA que és fiscalment deduïble, però l’app Parkimeter disposa de factura detallada i desglossada i compta amb informes específics dels costos i inclou els temps d’aparcament i els pàrquings utilitzats, de manera que es controlen les despeses i costos per separat.

Aplicació que augmenta la connexió a la xarxa

La xarxa Linkedin és un avantatge tecnològic per als autònoms ja que en facilita la gestió comercial i les seves vendes, ja que permet la creació d’estratègies de màrqueting a la mida de cada negoci. Els que treuen profit d’Internet amb l’ús de les millors apps guanyen en el mercat en línia perquè optimitzen el contacte amb els seus clients potencials.

L’App Networking augmenta la connexió a la xarxa social Linkedin perquè els autònoms mostrin dels seus perfils professionals i augmentin les oportunitats dels seus negocis i identifiqui als líders per connectar-se amb proveïdors, emprenedors, clients i autònoms que promocionen els seus serveis i productes.

Mentre que l’App Evernote és l’agenda organitzada per al mòbil, perquè els autònoms puguin prendre notes, fotos i gravar àudios que apareixen ordenats en una llista de projectes i esdeveniments amb data que estaran disponibles en el seu mòbil per compartir en una llibreta grupal.

Compartir el post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *